Om Tina

Extreme Humanculture er lavet af antropolog, foredragsholder/underviser og konsulent Tina Wilchen Christensen. Jeg har i snart 20 år forsket, rådgivet og undervist i, hvordan mennesker skaber mening og sammenhænge via social deltagelse og læring.

Jeg har en kandidatgrad i social antropologi, en ph.d. i social psykologi og har ekspert viden om radikaliseringsprocesser, ekstremisme, exitprogrammer og støtte af personer, der er ved at løsrive sig fra ekstreme miljøer.

Jeg har formidlet viden om vejene ind i ekstreme grupper og exit processer i videnskabelige og populær videnskabelige tidsskrifter, magasiner og online publikation nationalt og internationalt.

Jeg har boet 12 år i udlandet og har lavet feltarbejde blandt tidligere svenske højre ekstremister, franske talende maronitter i Libanon og engelsktalende topledere i en international virksomhed. Jeg har interviewede tidligere ekstremister, kvindelige iværksættere og observerede sagsbehandlers samspil med klinterne og meget mere i Danmark. Jeg kan således udfører kvalitative undersøgelser i ind og udlandet og er vant til at interviewe og deltage socialt og professionelt på alle skandinaviske sprog samt engelsk og fransk.

 

 

Kontakt

Jeg glæder mig til at høre fra dig og indgå i et nyt og spændende samarbejde.

Telefon: (+45) 26 79 99 27

E-mail: tw@humanculture.dk

Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/tina-wilchen-christensen-a8861925/

CVR: 28207271